AKSARAY / MERKEZ - Doğantarla Ortaokulu

Mrt

Okulumuz öğretmenleri özverili çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Mehmet GÜZEL tarafından plaketle ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Abide YAKAR ve öğrencilerimizin dilimizin zenginlikleri ile ilgili çalışması için okulumuz Okul öncesi öğretmeni Abide YAKAR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul duvar gazetemizin 4.sayısı çıktı.Okulumuz Türkçe öğretmeni Emine MAYACI'ya emekleri için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimize deyimlerin resimleri çizdirildi.Anlat bakalım etkinliği yaptırıldı.Türkçe öğretmeni Emine MAYACI'ya emekleri için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin beden eğitimi derslerini daha da verimli işlemeleri için kale direkleri yaptırıldı.Köyümüz muhtarı Fatih KARA'ya ve Muharrem ustama çok teşekkür ederiz.

Şbt

Eğitim Bir sen başkanı ve yönetim kurulu üyeleri okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Yaşam alanımız olan okulumuzu güzelleştirmeye gayret gösteriyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılının 1.dönemini 19/01/2024 tarihinde tamamladık.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında münazara yarışması yapıldı

Ock

Okulumuz tüm kademelerinde bilgi yarışması yapıldı.

''Kötülere acımak iyilere zülümdür''Dede KORKUT

Dilimizin zenginlikleri kapsamında Dede KORKUT Okumaları yapılıp Sınıf Panoları hazırlandı.Okulumuz Türkçe öğretmeni Emine MAYACI'ya emeklerinden dolayı çok teşekkür.ederiz.

Ara

Doğantarla İlkokulu Müdürü ve Müdür yardımcısı ziyerete geldi.

Ara

Okulumuza ve öğrencilerimize katkıda bulunan velilerimiz ödüllendirildi.Kendilerine plaket taktim edildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında yarışmalara katılan okulumuz öğrencisi Yaşar Arda ÇİN okulumuz Türkçe Öğretmeni Emine MAYACI tarafınan ödüllendirildi.