AKSARAY / MERKEZ - Doğantarla Ortaokulu

Nis

Okul duvar gazetemizin 5.sayısı çıktı.Emeklerinden dolayı Türkçe Öğretmeni Emine MAYACI'ya ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınını 104.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize ve öğrenclerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okul öncesi öğretmeni Abide YAKAR ve öğrencilerimizin Kütüphaneler haftası etkinliği için kendilerine çok teşekkür ederim.

Nis

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Abide YAKAR ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ramazan Bayramı etkiniği için okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerini velilerle görüşebilecekleri zamanlar

Mrt

Okulumuz okul öncesi öğretmeni ,öğrencileri ve velileri tarafından orman haftası nedeniyle çiçek ekimi etkinliği yapıldı.Başta öğretmenimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize bu güzel etkinlik için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Anasınıf öğrencilerinin yaşlılar haftası için hazırlamış olduğu proğram nedeniyle öğretmenimiz Abide YAKAR'a ve öğrencilerimize çok teşekür ederiz.

Mrt

Aksaray İl Müftülüğünün 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabülü ile ilgili yaptığı Ortaokullar arası şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Ayşe ABUR İl ikincisi olmuştur.Öğrencimiz tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Ayrıca öğrencimizi yarışmaya hazrayan okulumuz Türkçe Öğretmeni Emine MAYACI'ya da okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal marşımızın kabülünün  103. yılı okulumuzda törenle kutlandı.Emeği geçen okulumuz Teknoloji ve Tasarı Öğretmeni Esma UZUN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Köyümüz hayırsever vatandaşı tarafından okulumuz öğrencilerine pamuk şekeri dağıtıldı.Öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayı duyarlılığını artırmak için okulumuz panoları Okulumuz Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Merve GEÇİMLİ TEKİNER tarfından hazırlandı.Emekleri için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil savunma Haftası ve 1-7 Mart Deprem haftası tatbikat ve törenle kutlandı.Töreni hazırlayan okulumuz İngilizce öğretmeni Muhsine BOZKURT'a ve etkiniklerde görev alan öğrencilerime çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Atletizim yarışmasında kızlar ve erkek takım maçlarında İl birincisi olmuştur.Ayrıca bireysel bazda 34 madalya kazanmıştır.Başta okulumuz Beden Eğitim Öğretmeni İsa ALTINTOP olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri özverili çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Mehmet GÜZEL tarafından plaketle ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Abide YAKAR ve öğrencilerimizin dilimizin zenginlikleri ile ilgili çalışması için okulumuz Okul öncesi öğretmeni Abide YAKAR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.